Επιστροφές Προϊόντων


Στην περίπτωση που δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας ή το προϊόν δεν είναι του γούστου σας μπορείτε απλά να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την αποστολή. Σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή ενός μέρους αυτής, παρακαλούμε συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του προϊόντος που θα παραλάβετε.

Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και τη επιθυμία σας για Αντικατάσταση ή Επιστροφή, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν. Για το λόγο αυτό συνιστούμε να συμπληρώσετε με ακρίβεια το έντυπο επιστροφής που βρισκόταν μέσα στο δέμα σας. Σε περίπτωση που η επιστροφή σας δεν περιλαμβάνει το έντυπο επιστροφής ή σε αυτό δεν παρέχονται επαρκή στοιχεία το τμήμα εξυπηρέτησης e-shop θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιπλέον διευκρινίσεις. 

Σημείωση: Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και με τα καρτελάκια πάνω σε αυτά. Σε περίπτωση που στον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν μη αναμενόμενο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθεί. Διαβάστε αναλυτικά την πολιτική της εταιρίας μας σχετικά με τις Επιστροφές εδώ